Як робити аналітику перед укладанням парі на гандбол

Усього лише двадцять років тому шанувальники гандболу не могли знайти усю потрібну інформацію, та й перегляд матчів був обмежений. Зараз все набагато простіше, в інтернет-мережі є усе необхідне. Потрібна статистика чи новини з останніх ігор команд, варто зазирнути до Міжнародної Гандбольної Федерації за актуальними даними, тим більше, що зустрічі такого формату можна найти і у розпису БК, і для перегляду на ТВ.

Як навчитися аналізувати інформацію, обирати потрібне

Іноді багато інформації шкодить. У мережі можна найти не тільки цікаві трансляції та лінію ставок, як на https://pm.ua/ua/handbal, але й інформацію, що може зашкодити. Непрофесійні аналітики пропонують огляди низької якості, то ж варто або звертатися за порадою до експертів, або робити огляд самостійно, нехай це забере трохи часу.

https://pm.ua/ua/handbal

Варто розуміти, що особливих розходжень між ставками у лайві та перед грою не має. Хіба що кілька нових додадуть букмекери, що більш цікаві саме під час гри, та видалять ті, що не потрібні. Знати правила гри, команди, турнірне становище, мотивацію та інші пункти, що ж у кожній професійній аналітиці, повинен кожен, хто планує укладати парі на гандбол. У залежності від того, на що саме ставити, необхідно цікавитися статистикою.

Наприклад, якщо ставка на кількість голів, треба поцікавитися, чи часто команди пропускають та забивають, чи будуть грати ведучі форварди, чи не травмовані захисники та голкіпери. Який стиль гри обирають команди – атакуючий чи вирішать піти у захист. Чи важливий результат для обох і чи не дербі часом буде між ними. В усіх цих випадках у гравців буде необхідність в атаці, відіграватися, якщо пропустять, то ж буде активний матч. До речі, ставити можна не тільки на матч, а й на один тайм.

Треба розуміти, що навіть чітке виконання усіх рекомендацій, гарно підготовлений аналітичний огляд не можуть гарантувати, що усі ставки будуть тільки виграшні. Але й програвати часто не доведеться. Деякі букмекери пропонують нульову фору з поверненням грошей, якщо ставка не зіграє. Новачкам треба обирати найбезпечніші варіанти, аби не розтринькати свій банкрол за короткий час.

Як обрати букмекера для ставок на гандбол

У БК повинна бути гарна насичена лінія, широкий розпис, комфортне меню. Якщо виникають питання, їх необхідно задавати одразу, аби потім не скаржитися на ігнорування. Аби більш розумітися на гандбольних ставках, рекомендується ознайомитися з їхнім переліком на SportsBets, та заповнити купон букмекера.

Комментировать статью:

blog comments powered by Disqus
Translate
Russian English French German Italian Portuguese Spanish
Latest SocButtons
Latest SocComments
Latest Socshare